Objavljeno: 23. 12. 2021. u 14:46
Administrator

Poštovani i dragi profesori, djelatnici, vanjski suradnici, studenti, alumni, prijatelji i podupiratelji Fakulteta hrvatskih studija!

Predstoji nam razdoblje najljepših dana u godini, proslava božićnih i novogodišnjih blagdana. Radost je tim veća i što nam slijedi predah u našim svagdanjim poslovnim i studijskim obvezama. A radujemo se i zajedništvu sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima. Vjerujem da radosnomu ozračju pridonose i lijepo uređeni gradovi i sela, domovi i okućnice, za čija se blještavila smijemo nadati da barem donekle odražavaju odsjaj Pravoga Svjetla „koje dođe na svijet“.

U ovom vrlo izazovnom trenutku za naš narod i čitavo čovječanstvo ne gubimo radost i nadu! Jedino su očaj i besmisao stvarne prijetnje vremena u kojemu živimo, jer se i najgore trpljenje lakše podnosi kada svjetlo nade zasja na obzoru.

Želimo vam radosnu proslavu Božića i život ispunjen nadom u novoj 2022. godini!

vaš dekan Ivo Džinić i prodekani Fakulteta hrvatskih studija

Juraj Ćulinović (1433.–1504.), Gospa s Djetetom i anđelima, 1459./1460.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS