Objavljeno: 2. 6. 2020. u 12:49
Josip Papak

Fakultetsko vijeće 27. svibnja 2020. jednoglasno je donijelo Odluku o produženju ljetnoga ispitnoga roka.

Zbog osobitih okolnosti epidemije i vrlo jakoga potresa u tekućem semestru produžava se redoviti ljetni ispitni rok ak. god. 2019./2020. i to na razdoblje od 13. do 24. srpnja 2020. za sve predmete tako da za svaki predmet može obuhvatiti sve studente koji imaju pravo polagati predmet koji su odslušali.

Pozivaju se i obvezuju nastavnici Fakulteta hrvatskih studija da Službi za nastavu i studente do 21. lipnja 2020. dostave dodatni termin održavanja ispita u razdoblju između 13. i 24. srpnja 2020.

Ispiti će se u pravilu polagati u prostorijama Fakulteta hrvatskih studija.

Iznimno, nastavnik može odlučiti održati usmeni ispit uz pomoć programa za održavanje nastave na daljinu, uz obvezu studenta da prije testiranja semestra dobije nastavnikov potpis u indeks.

Odlukom je prodekan za nastavu i studente zadužen izdati naputke za odvijanje ispita, što je on i učinio 29. svibnja 2020.

Služba za nastavu i studente zadužena je u skladu s tom Odlukom ažurirati Akademski kalendar i stranicu s ispitnim rokovima, na kojoj se može pretraživati naziv kolegija i nastavnika, a uskoro će se moći pretraživati ispitne termine i po datumu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic