Objavljeno: 22. 2. 2018. u 12:31
Uređeno: 22. 2. 2018. u 12:51
Tea Cacović

Erasmus + najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport,a obuhvaća razdoblje od 2014. do 2020. godine.

Usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta. Posebno je usmjeren povezivanju obrazovanja, osposobljavanja i sektora mladih s poslovnim sektorom, te je otvoren za njihove zajedničke projekte.

Erasmus+ strukturiran je prema sljedećim aktivnostima:

· Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince

· Ključna aktivnost 2 - Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse

· Ključna aktivnost 3 - Podrška reformi politika

· Program Jean Monnet

· Sport

Više o programu Erasmus +

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic