Novosti
Objavljeno: 18. 10. 2023. u 08:43
Administrator
Objavljeno: 23. 12. 2020. u 21:28
Uređeno: 23. 12. 2020. u 21:36
Natasha Kathleen Ružić

Snježana Mehun, vlasnica modne kuće Duchess, održala je gostujuće predavanje na temu socijalnih medija i marketinga studentima na Fakultetu hrvatskih studija iz predmeta Računalno posredovana komunikacija i upravljanje virtualnim timovima. Gostujuće predavanje održalo se putem Zooma. Snježena je sa studentima otvoreno razgovarala o svom iskustvu koje je bilo zanimljivo i relevantno za današnji poslovni svijet. Navela je primjere procesa, pozitivnih rezultata i kako se nositi s negativnim aspektima promocije brenda na društvenim mrežama. Predavanje je dobro prihvaćeno i studenti su joj zahvalili na doprinosu. Dr. sc. Natasha Kathleen Ružić iz Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija tvrdi da gostujuća predavanja stručnjaka iz industrije pružaju studentima priliku da čuju priče iz stvarnog života povezane s proučavanjem teorije. To pruža relevantnost, perspektivu i povećava motivaciju učenika da počnu razmišljati o planiranju vlastite karijere i mogućnostima u Hrvatskoj.

 

Objavljeno: 7. 10. 2020. u 14:59
Uređeno: 7. 10. 2020. u 15:00
Maria Florencia Luchetti
Međunarodna znanstveno-stručna...

 

 

Produžen je rok za prijavu sažetaka za sudjelovanje na međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji Migracije i identitet: kultura ekonomija, država (2) do 15.10.2020.

 

Objavljeno: 25. 9. 2020. u 15:43
Administrator
Objavljeno: 25. 9. 2020. u 13:00
Administrator
Objavljeno: 18. 9. 2020. u 18:14
Maria Florencia Luchetti
Međunarodna znanstveno-stručna...


U tijeku je organizacija međunarodne znanstveno-stručne konferencije pod nazivom „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država  (2)“. Inicijator i organizator skupa je Institut za migracije i narodnosti (IMIN), znanstveno-istraživačka institucija s najdužim stažem u Republici Hrvatskoj, a i u širem okruženju u istraživanju unutarnjih i vanjskih migracija, nacionalnih manjina i hrvatske dijaspore. Fakultet hrvatskih studija, kao i u prošlom izdanju, suorganizator je konferencije.

Objavljeno: 13. 2. 2020. u 14:25
Uređeno: 13. 2. 2020. u 14:32
Natasha Kathleen Ružić
Predstavljanje Fakulteta hrvatskih...

Znanstvenice iz Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija dr.sc. Katica Jurčević i Natasha Ružić su se 30.01.2020 odazvale na poziv gospodina dr.sc. Dejana Valentinčiča (tajnika  Državnog ured za Slovence u inozemstvu i savjetnik u kabinetu Ministra, član uprave ASEF Instituta) i predstavile su u Slovenskoj akademiji znanosti i umjetnosti (SAZU) u Ljubljani projekte Znanstvenog zavoda vezane za hrvatsko iseljeništvo. Nakon pozdrava državnih tajnika Jerneja Štromajera iz Ministarstva obrazovanja i izlaganja Olge Belec (Državne tajnice u Vladinom uredu za Slovence u inozemstvu) kao i izlaganja Kaja Ježa (Institut Libertas), dr. sc. Dejana Valentinčiča, prof.dr.sc. Urške Velikonja (Georgetown University) i  prof. dr.sc. Marina Klemenčič (Sveučilište u Ljubljani) zaključeno je kako postoji vrlo dobar potencijal za zajedničku suradnju pogotovo na temu iseljavana mladih i visokoobrazovanih iz obje države. Sljedeći sastanak iste skupine će se u organizaciji Znanstvenog zavoda FHS održati u Zagrebu.

Objavljeno: 6. 2. 2020. u 13:31
Uređeno: 11. 2. 2020. u 12:02
Natasha Kathleen Ružić
Djelatnica Znanstvenog zavoda...

U subotu, 28. prosinca 2019. djelatnica Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija dr. sc. Natasha Kathleen Ružić gostovala je u emisiji Hrvatske radiotelevizije Globalna Hrvatska, posvećenoj Hrvatima izvan Republike Hrvatske.

U nastavku prenosimo sažetak emisije prezentiran na portalu HRT 4.

„Što o iseljenicima, osobito o onima koji su otišli u novije vrijeme, kaže kardinal Josip Bozanić, pogledajte u našem intervjuu. Vodimo vas i u hrvatsku katoličku zajednicu u Mainz. Što blagdani znače Hrvatima u inozemstvu, koje su to posebnosti svakidašnje kulture nama tako drage, a strancima neobične? O tome govore naše gošće, povratnice iz anglosaskog svijeta, antropologinja Andrea Pisac i komunikologinja Natasha Kathleen Ružić. Posjetili smo najstariji i najveći Centar za hrvatski kao drugi i strani jezik te provjerili kako njegovi lektori poučavaju mnogo više od jezika. Još božićnog ozračja donosimo s pripreme božićnjaka, sasvim osobitoga kolača sa sjevera Bačke, te s hrvatskih koncerata u Bitoli i Bratislavi. Urednica: Gordana Lovrečić”

Cijelu emisiju možete pogledati ovdje

 

Objavljeno: 6. 2. 2020. u 12:39
Uređeno: 6. 2. 2020. u 13:21
Maria Florencia Luchetti
Uspješno održan Međunarodni...

U prosincu 2019. godine održan je Međunarodni znanstveno stručni skup Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike. Povijest, kultura i društvo u organizaciji Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija u suradnji s Institutom za migracije i narodnosti i Institutom za društvene i političke studije Patagonije Nacionalnog sveučilišta u Patagoniji „San Juan Bosco“ s institucionalnom potporom Instituta za antropološke znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Buenos Airesu, Antropološke škole Fakulteta humanističkih znanosti i umjetnosti Nacionalnog sveučilišta u Rosariju, Odsjeka za sociologiju Fakulteta društvenih znanosti Sveučilišta u Buenos Airesu i Odsjeka za društvene i humanističke znanosti Sveučilišta u Aysenu.

Objavljeno: 6. 2. 2020. u 10:38
Uređeno: 6. 2. 2020. u 10:43
Maria Florencia Luchetti
Najava Međunarodnog...

 

U petak, 29. studenoga 2019. viša znanstvena suradnica Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih Studija dr. sc. María Florencia Luchetti dala je intervju u emisiji ”Ovdje Hrvatska, a tko je tamo?", posvećenoj životu i djelovanju Hrvata u svijetu.
 

Objavljeno: 19. 12. 2019. u 16:38
Uređeno: 6. 2. 2020. u 13:52
Maria Florencia Luchetti
Međunarodni znanstvenostručni skup...

U utorak, 10. prosinca 2019 emisija Glas Hrvatske, međunarodni program Hrvatske radiotelevizije, preporučila je Međunarodni znanstvenostručni skup "Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike - Povijest, kultura i društvo", prvi skup Međunarodne mreže istraživača o migracijskim procesima između Hrvatske i Južne Amerike, održan u Zagrebu 11. i 12. prosinca. Tom prilikom novinar David Rey objavio je i intervju s djelatnicom Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Na njemu su istaknute cilj skupa i njegova važnost i potreba za stvaranje institucionalnog prostora za komunikaciju i razmjenu iskustava koji će rezultirati plodnim razvojem ovog područja istraživanja.

Objavljeno: 13. 12. 2019. u 19:39
Uređeno: 12. 2. 2020. u 12:08
Natasha Kathleen Ružić

U srijedu 11.12.2019 dr. sc. Natasha Kathleen Levak iz Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija bila je gost na poslovnom doručku Venatus Jones koji se održao u Kongresnom centru FORUM Zagreb. Tim iz Venatus Jonesa sastoji se od povratnika iz hrvatske dijaspore iz različitih zemalja (Australije, Kanade, Njemačke i Amerike) koji su formirali višestruko kvalificirani tim spreman da lokalnom poduzetniku donese inovativno poslovno planiranje. Tim se već može pohvaliti širokim krugom klijenata i nudi program od 40 tjedana po vrlo povoljnoj cijeni. Slušanje strategije ovog tima za izgradnju hrvatskog poduzetničkog potencijala i vlastite budućnosti ovdje je bilo inspirativno.
 

Natasha je upoznala tim Venatusa Jonesa: Eugene Brčić Jones, Gerhard Šarić, Aleksandra Papac i Mark Mocnaj

 

Objavljeno: 5. 12. 2019. u 10:29
Natasha Kathleen Ružić

Znanstvenice iz Znanstvenog zavoda HSa dr. sc. Katica Jurčević, dr. sc. Silvana Škara, dr sc. Natasha Levak i ravniteljica IMINa dr. sc. Marina Perić Kaselj su se odazvale pozivu i bile su  27.11.2019. gošće Društva Slovensko - Hrvatškega prijateljstva u Novom mestu -  Slovenija te su nazočile predstavljanju  knjige Hrvatski nogomet u doba cara, kralja, poglavnika i maršala autora Davora Kovačića.  Knjigu  su predstavljali autor dr. sc. Davor Kovačić, recenzent dr. sc. Mario Jareb, direktor AGMa Stjepan Bekavac i voditelj programa Antun Katalenić.

 

 

Objavljeno: 3. 12. 2019. u 10:22
Uređeno: 11. 2. 2020. u 12:03
Maria Florencia Luchetti

U subotu, 30. studenog 2019. djelatnica Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija dr. sc. María Florencia Luchetti gostovala je u emisiji Hrvatske radiotelevizije Globalna Hrvatska, posvećenoj Hrvatima izvan Republike Hrvatske.

Povratnica iz Argentine, iznijela je svoju životnu priču te govorila o hrvatskom identitetu južnoamerikanaca hrvatskog podrijetla i o Međunarodnom znanstvenostručnom skupu. Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike. Povijest, kultura i društvo, koji će se održati 11. i 12. prosinca na Hrvatskim studijima i Institutu za migracije i narodnosti.

Objavljeno: 18. 11. 2019. u 13:07
Natasha Kathleen Ružić

 

Objavljeno: 15. 11. 2019. u 13:53
Uređeno: 16. 12. 2019. u 14:21
Natasha Kathleen Ružić

U ponedjeljak i utorak, 11. i 12. studenoga održane su konferencija "Povratništvo i gospodarski razvoj" i panel rasprava "Remigracije i kružne migracije kao kohezijska strategija".

Organizatori konferencije bili su Zaklada-Konrad-Adenauer u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Hrvatska matica iseljenika.

Konferencija je poslužila svrsi, povezivanju sudionike te poticanju rasprave, koja je bila stimulirajuća i zanimljiva o ključnim problemima i potencijalima njihova rješavanja, razvoja gospodarstva i dobrobiti hrvatskoga naroda u zemlji i iseljeništvu.

 

Objavljeno: 7. 11. 2019. u 13:02
Uređeno: 7. 11. 2019. u 13:08
Natasha Kathleen Ružić

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na naša dva nadolazeća događaja – panel raspravu i konferenciju – na temu migracije i dijaspore pod nazivom "Remigracije i kružne migracije kao kohezijska strategija" i "Povratništvo i gospodarski razvoj".

Panel raspravu "Remigracije i kružne migracije kao kohezijska strategija" organiziraju Zaklada-Konrad-Adenauer u Zagrebu, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Institut za razvoj i međunarodne odnose i Veleposlanstvom Irske u Hrvatskoj.

Konferenciju "Povratništvo i gospodarski razvoj" organiziraju Zaklada-Konrad-Adenauer u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Hrvatska matica iseljenika.

Panel rasprava pod nazivom "Remigracije i kružne migracije kao kohezijska strategija" će se održati u ponedjeljak, 11. studenoga 2019. godine s početkom u 16.00 sati u dvorani Hrvatske matice iseljenika, Trg Stjepana Radića 3. Panel rasprava predstavlja nastavak ciklusa događaja pod nazivom Talking Europe II 2019-2020, koji kao svoj cilj imaju poticanje javne debate o sadašnjim izazovima i budućoj perspektivi Europske unije, ususret skorašnjem hrvatskom predsjedanju Vijećem Europske unije. Ova panel rasprava će poslužiti kao uvod u konferenciju "Povratništvo i gospodarski razvoj", koja će se održati sljedećeg dana u utorak, 12. studenoga 2019. godine s početkom u 09.00 sati, također u u dvorani Hrvatske matice iseljenika.

Ove dvije konferencije će se prenositi uživo na: https://www.facebook.com/kas.zagreb/ te vas pozivamo da nam se pridružite online.

Za oba događaja je osiguran simultani prijevod za hrvatski i engleski jezik.

Svoj dolazak molimo potvrdite do 08. studenoga 2019. godine do 12.00 sati na e-mail: luka.blaic@kas.de ili juro.avgustinovic@kas.de.

 

Objavljeno: 30. 10. 2019. u 11:39
Natasha Kathleen Ružić

You are invited to participate in the webinar organised by the TandEM project “Promoting Interfaith Dialogue and Multicultural Understanding”, organized in the framework of TandEM – Towards Empowered Migrant Youth in Southern Europe. The project is a regional initiative funded by the European Union (DG Home), led by IOM and implemented in partnership with the European University Association (EUA) and the Comunità Religiosa Islamica Italiana (COREIS).


Moderators: Geertrui Lanneau, Senior Regional Labour Migration and Human Development Specialist, IOM Regional Office Brussels

Speakers: Don Andrea Messaggi, Director of the University Pastoral care, Diocese of Como
Imam Yahya Pallavicini, President of Italian Islamic Religious Community (COREIS)
Alessandro Lovisolo, TandEM tutor, Union of Italian Jewish Youth (UGEI)
Inés Mazarrasa Steinkuhler, Directora de la Fundación Pluralismo y Convivencia
Dr.François Mifsud, Faculty of Education, University of Malta

IOM Italy will host the webinar on 4 November 2019  from 2:00 pm to 3:15 pm CET.
To join the webinar, please scan the QR code in the image or follow the link  https://bluejeans.com/122737517

We looking forward to your participation and we kindly ask you to share the invitation among your network.

Objavljeno: 22. 10. 2019. u 15:07
Uređeno: 22. 10. 2019. u 15:12
Natasha Kathleen Ružić

Od 10. do 11. listopada 2019. u Zagrebu je održana međunarodna znanstvena konferencija "Dijaspora i domovina" u organizaciji Centra za istraživanje Hrvatskog iseljeništva, 'International Metropolis Project' i Centra za kulturu i informacije Maksimir. Dr. sc. Natasha Kathleen Levak predstavljala je Znanstveni zavod i sudjelovala je u konferenciji sa izlaganjem “ Pokazatelji uspješne migracije druge generacije u domovinu svojih roditelja (predaka)."

Studenti Hrvatskih studija su sudjelovali u umrežavanju te upoznavanju presijednika ACAPa Zagreb (Association of Croatian American Professionals) gospodina Dona Markušić. Dr. sc. Katica Jurčević i dr. sc. Natasha Kathleen Levak podržavaju ACAP kao članovi.

 

Objavljeno: 16. 10. 2019. u 17:28
Uređeno: 16. 10. 2019. u 17:45
Maria Florencia Luchetti

Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut za društvene i političke studije Patagonije Nacionalnog sveučilišta u Patagoniji „San Juan Bosco“ te Međunarodna mreža istraživača migracijskih procesa između Hrvatske i Južne Amerike, pozivaju sve znanstvenike, stručnjake i zainteresirane na sudjelovanje na Prvom skupu međunarodne mreže istraživača  migracijskih procesa između Hrvatske i Južne Amerike koji će se održati11. i 12. prosinca 2019. godine u gradu Zagrebu. Glavni je cilj ovoga skupa potaknuti razmjene iskustava i rasprave o raznim aspektima koji tvore i obuhvaćaju migracijski fenomen između Hrvatske i Južne Amerike. Sudjelovanje na skupu moguće je virtualnim pristupom- putem interneta /video konferencije.

Objavljeno: 24. 9. 2019. u 15:41
Uređeno: 24. 9. 2019. u 15:42
Maria Florencia Luchetti
Obavljen je članak o promociji knjige...


U petak, 20 rujna 2019. obavljen je članak s promocijom knjige "Reflections on the Mediterranean"

Zbornik sadržava izabrane znanstvene radove s konferencije MIC - VIS 2018, u kojoj  su sudjelovale djelatnice Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Objavljeno: 24. 9. 2019. u 15:12
Uređeno: 24. 9. 2019. u 15:56
Maria Florencia Luchetti
Poziv za sudjelovanje na webinaru...


S velikim zadovoljstvom u ime Međunarodne organizacije za migracije, Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu poziva vas na TandEM webinar „Removing the barriers to Higher Education for Third Country Nationals“ 

Objavljeno: 24. 9. 2019. u 15:00
Uređeno: 24. 9. 2019. u 15:23
Maria Florencia Luchetti


Natječaj je produžen do kraja rujna 2019.

U okviru međunarodnog projekta “TandEM: Towards Empowered Migrant Youth in Southern Europe” pozivaju se mladi između 19 i 29 godina da sudjeluju u natjecanju "I feel good" u organizaciji Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

Tema natjecanja je multikulturalizam, inkluzija i osnaživanje mladih.

Objavljeno: 23. 9. 2019. u 17:50
Uređeno: 24. 9. 2019. u 15:17
Maria Florencia Luchetti
Sudjelovanje predstojnice Znanstvenog...Predstojnica Znanstvenog zavoda Hrvstakih studiji Sveučilišta u Zagrebu dr. sc. Katica Jurčević sudjelovala je na predstavljanju knjige „Reflections on the Mediterranean“

 

Objavljeno: 2. 9. 2019. u 14:43
Uređeno: 24. 9. 2019. u 15:21
Maria Florencia Luchetti
Migracijski procesi između Hrvatske i...


Matica iseljenika objavila je dopis s pozivom na sudjelovanje na skupu "Međunarodni znanstvenostručni skup Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike. Povijest, kultura i društvo" koji organizira Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Objavljeno: 26. 7. 2019. u 12:40
Uređeno: 26. 7. 2019. u 14:58
Maria Florencia Luchetti

Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut za društvene i političke studije Patagonije Nacionalnog sveučilišta u Patagoniji „San Juan Bosco“ te Međunarodna mreža istraživača migracijskih procesa između Hrvatske i Južne Amerike, pozivaju sve znanstvenike, stručnjake i zainteresirane na sudjelovanje na Prvom skupu međunarodne mreže istraživača  migracijskih procesa između Hrvatske i Južne Amerike koji će se održati11. i 12. prosinca 2019. godine u gradu Zagrebu. Glavni je cilj ovoga skupa potaknuti razmjene iskustava i rasprave o raznim aspektima koji tvore i obuhvaćaju migracijski fenomen između Hrvatske i Južne Amerike. Sudjelovanje na skupu moguće je virtualnim pristupom- putem interneta /video konferencije.

Objavljeno: 12. 6. 2019. u 11:41
Uređeno: 12. 6. 2019. u 11:43
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 30. 5. 2019. u 18:05
Sara Paraga
Poziv na TandEM foto i video natječaj

U okviru međunarodnog projekta “TandEM: Towards Empowered Migrant Youth in Southern Europe” pozivaju se mladi između 19 i 29 godina da sudjeluju u natjecanju "I feel good" u organizaciji Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

Tema ovog natjecanja je multikulturalizam, inkluzija i osnaživanje mladih.

Objavljeno: 14. 5. 2019. u 13:24
Uređeno: 15. 5. 2019. u 10:02
Tea Cacović

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na predavanje i diskusiju na temu predstojećih izbora za Europski parlament, koje će se održati u utorak 21. svibnja 2019. s početkom u 11 i 30 u prostoru knjižnice Hrvatskih studija.

Objavljeno: 3. 5. 2019. u 10:40
Uređeno: 3. 5. 2019. u 10:45
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 29. 4. 2019. u 13:31
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 25. 4. 2019. u 10:48
Sara Paraga
CREARCH seminar "Pričanje...

ICARUS HRVATSKA organizira prvi u nizu seminara vezanih uz javne aktivnosti arhiva i drugih ustanova koje se bave prikupljanjem i istraživanjem arhivskoga gradiva (izložbeni, pedagoški, nakladnički, popularizacijski i drugi javni programi) u Iloku, 24.-25. svibnja 2019. pod nazivom „Pričanje povijesti: arhivske prakse i perspektive“.

Objavljeno: 18. 4. 2019. u 15:56
Uređeno: 24. 4. 2019. u 11:19
Sara Paraga

U utorak, 17. travnja 2019., u organizaciji Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i UN-ove Međunarodne organizacije za migracije održan je okrugli stol "Potreba za jačanjem međureligijskog dijaloga u akademskoj zajednici".

Objavljeno: 19. 3. 2019. u 20:12
Uređeno: 2. 4. 2019. u 17:22
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 20. 12. 2018. u 13:41
Uređeno: 8. 1. 2019. u 14:33
Sara Paraga
Objavljeno: 29. 11. 2018. u 13:01
Uređeno: 29. 11. 2018. u 14:23
Sara Paraga
Objavljeno: 22. 11. 2018. u 19:01
Uređeno: 22. 11. 2018. u 19:02
Sara Paraga

Znanstveni zavod Hrvatskih studija i International Centre for Archival Research (ICARUS-HR) u suradnji s projektom Ljudska prava izbjeglica u službenim evidencijama kojeg zajednički provode Centar za informacije - dokaze pri Odjelu za informacijske studije Sveučilišta u Los Angelesu i Centar za arhivske studije Sveučilišta u Liverpoolu organizirali su međunarodni jednodnevni simpozij "Ljudska prava izbjeglica u zapisima" koji se održao 15. studenog 2018. u Knjižnici Hrvatskih studija. Na simpoziju je sudjelovalo 17 izlagača iz Amerike, Hrvatske, Mađarske, Španjolske i s Kosova. Cilj simpozija je bio ukazati na pitanja povezana s dokumentacijskim pravima izbjeglica i tražitelja azila.

Objavljeno: 21. 11. 2018. u 10:34
Uređeno: 21. 11. 2018. u 13:11
Sara Paraga
Objavljeno: 13. 11. 2018. u 14:47
Uređeno: 22. 11. 2018. u 18:23
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 9. 11. 2018. u 16:51
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 8. 11. 2018. u 17:38
Uređeno: 13. 11. 2018. u 14:29
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 7. 11. 2018. u 13:42
Uređeno: 13. 11. 2018. u 14:25
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 30. 10. 2018. u 14:59
Uređeno: 13. 11. 2018. u 14:32
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 30. 10. 2018. u 14:42
Uređeno: 9. 11. 2018. u 16:58
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 24. 10. 2018. u 08:20
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 17. 10. 2018. u 17:51
Uređeno: 17. 10. 2018. u 17:54
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 17. 10. 2018. u 15:28
Uređeno: 17. 10. 2018. u 15:28
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 26. 9. 2018. u 15:13
Uređeno: 26. 9. 2018. u 16:13
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 26. 9. 2018. u 13:40
Uređeno: 26. 9. 2018. u 13:40
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 3. 9. 2018. u 17:11
Uređeno: 3. 9. 2018. u 18:02
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 31. 8. 2018. u 17:05
Uređeno: 4. 9. 2018. u 12:39
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 31. 8. 2018. u 16:29
Uređeno: 5. 10. 2018. u 12:43
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 5. 6. 2018. u 23:25
Uređeno: 6. 6. 2018. u 00:04
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 22. 5. 2018. u 12:02
Uređeno: 16. 1. 2019. u 10:23
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 19:01
Uređeno: 23. 5. 2018. u 11:29
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:59
Uređeno: 23. 5. 2018. u 11:30
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:46
Uređeno: 23. 5. 2018. u 11:44
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:40
Uređeno: 23. 5. 2018. u 11:48
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:31
Uređeno: 21. 5. 2018. u 18:58
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:06
Uređeno: 23. 5. 2018. u 12:06
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 17:49
Uređeno: 8. 11. 2018. u 11:30
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 17:34
Uređeno: 8. 11. 2018. u 11:26
Maria Florencia Luchetti
Objavljeno: 21. 5. 2018. u 16:49
Uređeno: 8. 11. 2018. u 11:23
Maria Florencia Luchetti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic