Objavljeno: 15. 3. 2024. u 11:22
Josip Zekić

 

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2024. godini (drugi krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju):

  • b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu,
  • c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima),

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

Napomene:

  1. Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja RH od 17. ožujka 2022. preporuča se suzdržati od svake suradnje s ruskim ustanovama u visokom obrazovanju i znanosti.
  2. Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave dostavljaju matičnim sastavnicama sukladno internom roku sastavnice.
  3. Online prijavu nije potrebno printati niti potpisivati (provjeriti internu proceduru na sastavnici).
  4. Najraniji početak mobilnosti je 1.7.2024. s točno definiranom tolerancijom odstupanja početka mobilnosti.

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 11. travnja 2024. do 12 sati. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom do istoga roka.
  • Prijave kandidati trebaju dostaviti u Ured za međunarodnu suradnju ili mailom na jzekic@fhs.unizg.hr
  • Kriteriji za odabir prijava
Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS