Erasmus+ 2016-2027

 

    1. Charles University-Prag Univerzita Karlova v Praze Faculty of Humanities  http://www.cuni.cz/

Ugovor osigurava obostranu razmjenu za 2 studenta/ice s Odsjeka za filozofiju  i kroatologiju na preddiplomskoj, diplomskoj ili doktorskoj razini u trajanju 5 mjeseci i 2 studenta/ice preddiplomske ili diplomske razine studija sociologije u istom trajanju. Ugovor sadrži i dogovor o obostranoj razmjeni 1 nastavnika/ice u trajanju od 5 dana za područje sociologije, filozofije i kroatologije.

Dodatne informacije

      2. Universidad de Navarra, Facultad de Comunicacion  http://www.unav.es

Ugovor osigurava obostranu razmjenu 3 studenta/ice komunikologije na preddiplomskoj ili diplomskoj  razini studija u trajanju od 5 mjeseci. Jedan nastavnik s obje strane ima dogovoren boravak u trajanju od 5 radnih dana. Također predviđeno je i mjesto za 1 osobu iz administracije.

Dodatne informacije

3. Universität Heidelberg   http://www.uni-heidelberg.de/

Ove godine ugovor je proširen na 4 mjesta za studente/ice preddiplomskog, diplomskog ili doktorskog studija kroatologije u trajanju 6 mjeseci,  2 studenta/ice neovisno o razini studija na Odsjeku  za  povijest, također u trajanju od 6 mjeseci. Razmjena nastavnika obostrano je omogućena za 2 nastavnika/icu u trajanju od 5 radnih dana za Odsjek kroatologije i jednog nastavnika na Odsjeku za povijest.

Dodatne informacije

          4. Corvinus University of Budapest http://portal.uni-corvinus.hu

Ugovorom je dogovorena obostrana suradnja te se mogu prijaviti 2 studenta/ice za studijski boravak na preddiplomskoj ili diplomskoj razini na Odsjeku za komunikologiju2 studenta/ice za studijski boravak na preddiplomskoj ili diplomskoj razini na Odsjeku za sociologiju u trajanju od 5 mjeseci. Ugovorom je osigurana i razmjena za 1 nastavnika na Odsjeku za  sociologiju u trajanju od 5 radnih dana.

Predmeti na engleskom jeziku 

            5. New Bulgarian University-Sofia http://www.nbu.bg

Ugovor podrazumijeva obostranu razmjenu za 2 studenata/tica na preddiplomskoj, diplomskoj ili doktorskoj razini na Odsjeku za povijest, kao i 2 studenata/ice preddiplomske ili diplomske razine na studiju psihologije ili sociologije  u trajanju od 5 mjeseci Razmjena nastavnika dogovorena je obostrano za po 2 nastavnika/ice u trajanju od 5 radnih dana za oba odsjeka.

Dodatne informacije

           6. Dokuz Eylul University http://international.deu.edu.tr

Ugovor osigurava obostranu razmjenu 3 studenata/ice sociologije i psihologije na preddiplomskoj i diplomskoj razini i povijesti uključujući i  doktorsku razinu studija u trajanju od 6 mjeseci. Razmjena nastavnika/ica  uključuje 2 nastavnika/ice  za svaki odsjek.

Dodatne informacije

 

            7. Technische Universität Carolo-Wilhelmina zu Braunschweig  https://www.tu-braunschweig.de

Ugovor uključuje obostranu suradnju za 2 mjesta za studente/ice komunikologije, sociologije, psihologije i povijesti na preddiplomskoj ili diplomskoj razini u trajanju od 5 mjeseci, kao i razmjenu nastavnika/ice sa Odsjeka  za  komunikologiju u trajanju od 5  radnih dana.

Dodatne informacije

            8. Vilniaus Universitetas  www.kf.vu.lt 

  

Ugovor uključuje obostranu razmjenu 2  studenta/ice preddiplomske ili diplomske razine studija komunikologije u trajanju od 5 mjeseci, kao i 1 nastavnika/cu u trajanju od 5 radnih dana za Odsjek komunikologije. 

             Dodatne informacije

          9. University of Pécs  http://pte.hu/english

             

Ugovor uključuje dolaznu i odlaznu  mobilnost za 2 studenta/studentice povijesti i kroatologije  diplomske ili doktorske razine u trajanju od 5 mjeseci, kao i mobilnost za 2 nastavnika/ice Odsjeka povijesti  i kroatologije u trajanju od 5 radnih dana.

Dodatne informacije

           10. UNIVERSITA DEGLI STUDI DI PADOVA http://www.unipd.it/  

Ugovor osigurava obostranu razmjenu za 3 mjesta za  studenta/ice diplomskog studija psihologije u trajanju od šest mjeseci, kao i razmjenu 1 nastavnika/ice psihologije u trajanju od 5 radnih dana.

Dodatne informacije

 

          11. Univerzitet Sv. Kiril i Metodij  (University Ss. Cyril and Methodius) www.ukim.edu.mk

Ugovor uključuje dolaznu i odlaznu mobilnost 2 studenta/ice preddiplomskog, diplomskog ili doktorskog studija hrvatskog latiniteta ili kroatologije u trajanju od 5 mjeseci, 2 studenta/ice preddiplomskog, diplomskog ili doktorskog studija  povijesti te kao i mobilnost za 2 nastavnika/ice sa odjela  kroatologije u trajanju od 5 radnih dana. 

Dodatne informacije

12. University of Hradec Králové https://www.uhk.cz/en-GB/FF

 

Ugovor uključuje dolaznu i odlaznu mobilnost 2 studenta/ice na svim razinama studija povijesti u trajanju od 5 mjeseci te 2 studenta/ice preddiplomskog studija sociologije, kao i mobilnost za 2 nastavnika/ice s odsjeka  povijesti i sociologije.

 

Info sheet

13. Jagiellonian University  https://en.uj.edu.pl/en_GB/about-university/overview 

Ugovor uključuje dolaznu i odlaznu mobilnost 3 studenata/ica preddiplomskog studija ili diplomskog studija sociologije ili demografije i hrvatskog iseljeništva trajanju 5 mjeseci.Također dogovorena je razmjena po 2 nastavnika sa istih odsjeka.

 

14. Üsküdar University  https://uskudar.edu.tr/en

Sporazum podrazumijeva razmjenu dvoje studenata preddiplomske ili diplomske razine studija sociologije i psihologije i po dvoje studenata preddiplomske razine komunikologije i  dvoje studenata studija povijesti.

Razmjena nastavnika je dogovorena za dvoje nastavnika za svaki pojedini studij.

15.   ERASMUS UNIVERSITY ROTTERDAM 

 

Erasmus School of History, Culture and Communication  https://www.eur.nl/eshcc

    Ugovor osigurava obostranu razmjenu za 2 studenata/ica  komunikologije, 2 studenata/ica filozofije, 2                    studenata/ice povijesti na preddiplomskoj razini.

Dodatne informacije 

Popis predmeta 2023_2024

 

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences https://www.eur.nl/en/essb 

Ugovor osigurava obostranu razmjenu za 2 studenata/ica psihologije i 2 studenta/ice preddiplomskog studija sociologije.

Erasmus University College https://www.eur.nl/en/euc 

     Ugovor osigurava obostranu razmjenu za 1 studenata/ica  komunikologije, 1 studenata/ica filozofije, 1                   studenata/ice povijesti, 1 studenata/ica psihologije  i 1 studenta/ce sociologije na preddiplomskoj razini.

 

16.    UNIVERSITÄT REGENSBURG  https://www.uni-regensburg.de/

Ugovor osigurava obostranu razmjenu za 2 studenata/ica  kroatologije na preddiplomskoj, diplomskoj ili doktorskoj razini. Osigurana je i razmjena po dvoje nastavnika za područje kroatologije.

 
17. UNIVERSIDAD DE CASTILLA- LA MANCHA  https://www.uclm.es/
 

      Ugovor osigurava obostranu razmjenu 1 studenta/ice povijesti i filozofije na preddiplomskoj, diplomskoj ili doktorskoj razini. Osigurana je i obostrana razmjena po jednog nastavnika za Odsjek za povijest.

    18. UNIVERSIDAD DE DEUSTO-BILBAO  https://www.deusto.es/es/inicio

 

      

Sporazum uključuje  razmjenu dvoje studenata preddiplomske razine studija sociologije i psihologije. Osigurana je i razmjena jednog nastavnika obostrano za Odsjek za sociologiju i psihologiju.

19. KATHOLISCHE UNIVERSITÄT EICHSTÄTT-INGOLSTADT  https://www.ku.de/ 

Sporazum uključuje obostranu razmjenu dvoje studenata preddiplomske i diplomske razine studija sociologije. Osigurana je i obostrana razmjena po troje nastavnika obostrano za Odsjek za sociologiju.


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic