Objavljeno: 17. 3. 2023. u 07:52
Danijela Vnučec Grdović
Konačni rezultati Drugog kruga...

Objavljeni su konačni rezultati Drugog kruga Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. - programske zemlje (KA131) – projekt broj: 2022-1-HR01-KA131-HED-000060894.

Rezultati su dostupni na poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/

Mole se odabrani kandidati i sastavnice da se upoznaju s napomenama navedenima u rezultatima, kao i Uputama dostupnima u objavi rezultata (priprema mobilnosti; rok za potvrdu mobilnosti / za odustanak od mobilnosti / za dostavu dokumentacije za sastavljanje Ugovora o financiranju itd.).

Pozivaju se kandidati čije su prijave odobrene za financiranje, a planiraju mobilnost realizirati u travnju 2023. godine, da se po objavi konačnih rezultata jave na staff@unizg.hr radi sklapanja Ugovora o financiranju.
Kandidati koji svoje mobilnosti planiraju realizirati u svibnju  te do kraja mogućeg perioda realizacije mobilnosti, molimo da se za sklapanje Ugovora o financiranju jave sukladno Uputama.


Molimo sve odabrane kandidate da potrebnu dokumentaciju i informacije potrebne za sastavljanje Ugovora o financiranju dostave u jednom emailu zbog velikog broja mobilnosti i brže obrade. U slučaju bilo kakvih poteškoća, pozivamo kandidate da se obrate Uredu za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici, po potrebi Središnjem uredu za međunarodnu suradnju.
Predmete ćemo obrađivati prema datumu realizacije mobilnosti te molimo za strpljenje oko povratnog javljanja od strane Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic