Objavljeno: 28. 4. 2022. u 13:05
Danijela Vnučec Grdović
Prvi parcijalni rezultati Erasmus+...

Objavljeni su Prvi parcijalni rezultati Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2021./2022. - programske zemlje (KA131) za razdoblje od 4. svibnja do 30. rujna 2022. godine.
Rezultati su dostupni na poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/prvi-parcijalni-rezultati-erasmus-natjecaj-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god/

 

Mole se odabrani kandidati i sastavnice da se upoznaju s napomenama navedenima u rezultatima, kao i s uputama dostupnima na gornjoj poveznici (priprema mobilnosti; rok za potvrdu mobilnosti / za odustanak od mobilnosti / za dostavu dokumentacije za sastavljanje ugovora o financiranju itd.).

Pozivaju se kandidati čije su prijave odobrene za financiranje, a planiraju mobilnost ostvariti do sredine lipnja 2022. godine, da se što prije jave na staff@unizg.hr radi sklapanja Ugovora o financiranju.

Upute će po potrebi biti naknadno ažurirane te je stoga savjet da ovu poveznicu sačuvate te da organizirate i realizirate svoju mobilnost sukladno ažuriranim Uputama.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS