Objavljeno: 9. 3. 2022. u 11:02
Danijela Vnučec Grdović
Konačni rezultati Erasmus+ natječaja...

Objavljeni su konačni rezultati Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2021./2022. (programske zemlje – KA131).
Konačni rezultati su dostupni na poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/

Mole se odabrani kandidati i sastavnice da se upoznaju s napomenama navedenima u rezultatima, kao i s uputama dostupnima na gornjoj poveznici (priprema mobilnosti; rok za potvrdu mobilnosti / za odustanak od mobilnosti / za dostavu dokumentacije za sastavljanje ugovora o financiranju itd.).

Pozivaju se kandidati čije su prijave odobrene za financiranje, a planiraju mobilnost ostvariti do sredine travnja 2022. (a nisu se do sada javili) , da se što prije jave na staff@unizg.hr radi sklapanja Ugovora o financiranju.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic