Objavljeno: 6. 5. 2021. u 14:24
Danijela Vnučec Grdović

obavještavamo vas da su danas objavljeni rezultati Erasmus+ SMS natječaja u svrhu studijskog boravka studenata za ZIMSKI semestar ak. god. 2021./22. Obavijest možete pronaći na sveučilišnim stranicama preko poveznice http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/.

Podsjećamo da je, zbog kašnjenja novog programskog razdoblja na europskoj razini, ovaj natječaj raspisan na ograničen budžet preostalih sredstava od tekućeg projekta iz 2020. projektne godine te je bilo moguće odobriti financijska sredstva za puno manji broj studenata po semestru nego prethodnih godina.
 

do sredine svibnja planiramo objavu Erasmus+ natječaja za mobilnost studenata za studijski boravak (SMS) - programske zemlje KA131 (bivši KA103) za ljetni semestar ak. god. 2021./22. Natječaj bi bio otvoren do kraja mjeseca. Budući da se rezultati ovoga natječaja predviđaju za sredinu srpnja, zbog godišnjih odmora i ljetnih praznika, rok za žalbe bio bi otvoren do otprilike 1. rujna kako bi se žalbe zatim mogle riješiti u roku. Detaljni datumi će biti dani u natječaju.

- sredina lipnja: raspis Erasmus+ natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse (SMP) - programske zemlje KA131 (bivši KA103), za najraniji polazak od 1. listopada 2021.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic