Objavljeno: 4. 5. 2021. u 10:39
Danijela Vnučec Grdović

Studijski programi, koje sponzorira Ministarstvo trgovine Narodne Republike Kine, započinju u rujnu 2021. godine te se sastoje od 38 upisnih programa na 33 sveučilišta.

Studijski programi ponuđeni su u obliku jednogodišnjih/dvogodišnjih diplomskih studija, kao i trogodišnjih doktorskih studija te se provode na engleskom.

Stipendija pokriva troškove školarine i smještaja, troškove življenja te studijsku literaturu i troškove studijskih putovanja.

Potencijalni kandidat mora imati akademski naziv prvostupnika, relevantno radno iskustvo te mora biti dobrog zdravlja. Također, potrebno je tečno služenje engleskim jezikom i dokaz o nekažnjavanju.

Više informacija o studijskim programima, postupku prijave i rokovima može se naći na mrežnim stranicama: https://www.china-aibo.cn/EN.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic