Objavljeno: 16. 4. 2021. u 07:55
Danijela Vnučec Grdović

Dostavljamo Vam obavijesti o stipendiji stranog sveučilišta, online radionici i međunarodnoj konferenciji.

1.       Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Torinu. http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-sveucilista-u-torinu/ , Rok za prijavu je 28. travnja 2021.

 

2.       Online radionica za doktorande i mlade istraživače - Mykolas Romeris University (Litva), http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/online-radionica-za-doktorande-i-mlade-istrazivace-mykolas-romeris-university-litva/ , Rok za prijavu je 22. travnja 2021.

 

3.       Međunarodna konferencija "Innovative (Eco-)Technology, Entrepreneurship and Regional Development" - Kaunas University of Applied Sciences (Litva). Više informacija o konferenciji možete pronaći u privitku maila.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS