Objavljeno: 1. 4. 2021. u 12:35
Danijela Vnučec Grdović

Obavještavam vas da je objavljen novi Erasmus+ programski vodič za 2021. g. Dostupan je na poveznici: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/programme-guide_en (odabrati „Download the PDF“).

Općenito o novom programskom razdoblju 2021. – 2027. možete saznati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/news/erasmus-2021-2027-programme_en, a u priloženoj infografici u privitku koju je dostavila nacionalna Agencija za mobilnost i programe EU naznačene su novine i naglasci novoga programa, s posebnim osvrtom na područje visokoga obrazovanja.

Podsjećam i na novi datum webinara, u organizaciji nacionalne Agencije za mobilnost i programe EU, za Erasmus+ u visokom obrazovanju: Predstavljanje Ključne aktivnosti 1 (Mobilnost u svrhu učenja za pojedince) – petak 9. travnja 2021. od 11 do 14 sati. Prijave su moguće do srijede 7. travnja do 14 sati preko poveznice: https://register.empl.io/erasmus_visoko_obrazovanje2?locale=hr%20.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS