Objavljeno: 17. 3. 2021. u 12:45
Danijela Vnučec Grdović

Prosljeđujemo vam informacije o međunarodnoj edukaciji namijenjenoj osoblju visokih učilišta na temu inkluzije mobilnosti „International Staff Week on Inclusive Mobility“, koja će se održati od 6. do 8. listopada 2021. u Gentu u Belgiji u organizaciji Centra za podršku inkluziji u visokom obrazovanju (SIHO) i Sveučilišta primijenjenih znanosti De Artevelde.

 

Cilj je ove edukacije podrška osoblju visokih učilišta u povećanju inkluzije u njihovim projektima mobilnosti, a više o samom programu i predavačima možete saznati niže u tekstu ili na mrežnim stranicama.
Natječaj za sudjelovanje na TCA seminaru pod nazivom Inclusion and Corporate Social Responsibility, koji će se održati od 21. do 22. lipnja 2021. u organizaciji portugalske nacionalne Erasmus+ agencije. Nastavno na trenutnu epidemiološku situaciju prouzrokovanu pandemijom COVID-19, seminar će se održati virtualno.
Seminar će tematizirati uključivost kroz društveno odgovorno poslovanje, a namijenjen je djelatnicima iz područja visokog obrazovanja, osobito onima koji se bave tematskim područjem uključivosti i/ili društvene odgovornosti.
Detaljnije informacije o natječaju možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije na ovoj poveznici:  https://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/poziv-na-prijavu-za-sudjelovanje-na-virtualnom-online-seminaru-u-okviru-aktivnosti-transnacionalne-suradnje-tca-inclusion-and-corporate-social-responsibility-21-22-lipnja-2021/
Natječaj je otvoren do 18. ožujka 2021., a prijaviti se možete na poveznici: https://tinyurl.com/TCAInclusionNAHR01.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic