Objavljeno: 16. 3. 2021. u 12:00
Danijela Vnučec Grdović

Udruga hrvatskih studenata u inozemstvu je  udruga čiji je cilj pomoći hrvatskim učenicima i studentima koji žele razviti nova znanja studirajući u inozemstvu.

Nakon održanog webinara o studiju u Francuskoj u studenom prošle godine, koji je potaknuo veliki interes, odlučili smo održati još jedan webinar na istu temu, ali ovog puta s predstavnicama Campus Francea Hrvatska, institucije koja studente diljem svijeta upoznaje sa sistemom Francuskog obrazovanja.

U mnogim zemljama proces prijava na sveučilišta već se odvija. Kroz webire zelimo učenicima približiti taj proces, te ih dodatno savjetovati o mogućim stipendijama i životu u inozemstvu. Sve webinare vode naši volonteri koji već imaju iskustvo prijava i studija u inozemstvu.

 

Vjerujemo da ove informacije mogu biti od velike koristi za vaše studente koji se već sada aktivno prijavljuju na studij za iduću akademsku godinu, ali i za mlađe generacije koje će se prijavljivati u skoroj budućnosti.

 

Petak  19.3. u 16h - Webinar o studiju u Francuskoj

 

Kroz webinar o studiju u Francuskoj odgovorit ćemo na pitanja o francuskom sustavu visokog obrazovanja, troškovima studija, pronalasku smještaja i mogućnostima stipendiranja. Uz djelatnice Campus Francea, na webinaru će sudjelovati i studenti s fakulteta u Orléansu i Bordeauxu.

Prijave za webinar primaju se putem sljedećeg formulara koji se može pronaći i na našim društvenim mrežama.

 

Više informacija o svim webinarima i našoj organizaciji mogu se naći i na našoj Facebook ili Instagram stranici.

  

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic