Objavljeno: 28. 1. 2021. u 13:40
Danijela Vnučec Grdović

Sveučilište u Zagrebu jedno je od osam europskih sveučilišta kojima je Europska komisija dodijelila potporu za razvoj Europskog sveučilišta postindustrijskih gradova (UNIC). 

Uz Sveučilište u ZagrebuUNIC savez čine Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska), Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska). 

 

Prosljeđujemo obavijest o održavanju dva međunarodna seminara u organizaciji Sveučilišta u Bochumu otvorenih za sudjelovanje studentima iz našeg konzorcija.

 

Bochum International Seminar on the Transformation of Urban Spaces (BISTUS IX): Urban Climate & Environmental Justice


Microeconomics of Competitiveness: Firms, Clusters and Economic Development
 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic