Objavljeno: 3. 11. 2020. u 08:25
Danijela Vnučec Grdović
Natječaj Erasmus+ stručna praksa za...

Ovim putem javljamo da je objavljen 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202021/ 

Drugi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 1. veljače 2021.- 30. srpnja 2021.

Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021.

Rok za online prijave je 30.4.2021. u 12h, odnosno i ranije ovisno o planiranom polasku na stručnu praksu. Za detalje, molimo vidjeti tekst natječaja. Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava.

VAŽNO: postupak prijave je ovaj put, jednako kao i u 1. krugu natječaja, predviđen isključivo elektroničkim putem.

Prije slanja dokumentacije ECTS koordinatoru doc. dr. sc. Dariu Vučenoviću za sva dodatna pitanja studenti se mogu javiti  na mail Voditeljice ureda za ECTS Danijele Vnučec Grdović, prof. na mail dvnucec@hrstud.hr, telefonski na 2457 617 ili u uredovno radno vrijeme od 8:00-15:30.

Ponude praksi za studente dostupne su na https://erasmusintern.org/traineeships

                                                                      https://europe-internship.com/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic