Objavljeno: 19. 10. 2020. u 09:57
Danijela Vnučec Grdović

Online suradnja sa Sveučilištem u Cincinnatiju se nastavlja.

Prosljeđujemo poziv za prvu u nizu virtualnih konferencija koje Sveučilište u Cincinnatiju organizira u suradnji s partnerskim sveučilištima.

Tema i naziv prve mini-konferencije koja će se održati 29. listopada je „Best Practices for Teaching and Engaging Students during the COVID-19 Pandemic“.

Prijava i registracija dostupna aje na poveznici : https://www.uc.edu/about/international/about/news-events/conference.html

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic