Objavljeno: 7. 5. 2020. u 12:22
Danijela Vnučec Grdović
REZULTATI objava 07. svibnja 2020. -...

Rezultati   Erasmus + KA103 - Natječaja za 2020/21 SMS studenti studijski boravak objavljeni su na poveznici Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/).

 

Molimo da se za sva dodatna pitanja javljate isključivo na Ured za ECTS Fakulteta hrvatskih studija SVeučilišta u Zagrebu, Danijeli Vnučec Grdović, prof. na mail dvnucec@hrstud.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic