Objavljeno: 20. 12. 2019. u 10:32
Danijela Vnučec Grdović
Obavijest o pomaku rang-liste -...

Pomak rang-liste objavljen je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu na: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/dokumenti-i-obrasci/erasmus-201920-ka103/

Ljubazno molim da do ponedjeljka 20. siječnja 2020. potvrdite primitak ove obavijesti i Vaš načelan odlazak na mobilnost tj. da javite eventualan odustanak od iste. Nije potrebno do zadanoga roka dostaviti točne datume mobilnosti. Podsjećam da se mobilnost koja Vam je odobrena u sklopu ak. god 2019./20. može ostvariti sa zaključno 30. rujna 2020., a odustanci bez sankcija (nemogućnost prijave za ERASMUS+ mobilnost u svrhu podučavanja ni za mobilnost u svrhu osposobljavanja u sljedećoj akademskoj godini) su mogući do 1. veljače 2020. (v. Upute: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/dokumenti-i-obrasci/erasmus-201920-ka103/, str. 9).

Prilikom e-mail prepiske u naslovu poruke potrebno je navesti sljedeće: Erasmus+ 2019/20 – ime i prezime – svrha poruke (npr. potvrda mobilnosti, dostava podataka, promjena datuma mobilnosti, upiti itd.).

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic