Objavljeno: 26. 3. 2019. u 14:34
Uređeno: 26. 3. 2019. u 14:34
Danijela Vnučec Grdović

Obavještavamo vas da će Sveučilište u Zagrebu biti domaćin ovogodišnje ljetne škole Podunavske rektorske konferencije (16th DRC Summer School on Regional Cooperation).

Škola će se održati od 30. lipnja do 7. srpnja 2019.

 

Tema ovogodišnje škole je „Falling walls - moving borders - common house Europe?“. Više informacija dostupno je na: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/ljetna-skola-podunavske-rektorske-konferencije-16th-drc-summer-school-on-regional-co-operation/.

Iznos kotizacije za studente Sveučilišta u Zagrebu je 50 eura (za ostale 200 eura, kao objavljeno na službenim stranicama ljetne škole).

Rok za prijavu je 31. svibanj 2019.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic