Objavljeno: 19. 4. 2018. u 09:38
Danijela Vnučec Grdović

Vezano uz mogući početak mobilnosti: plan je da to bude u vremenskom okviru od najranije 30.7.2018. - najkasnije 1.1.2019.

(Napomena: ovo je trenutni, okvirni plan; za detalje i moguće izmjene, ljubazno molimo da također obratite pozornost na sam tekst natječaja, kad bude objavljen.) Ovim putem također ukazujem pozornost na niz novih obrazaca i uputa za ak. god. 2018./19. koji su trenutno u pripremi i neki od njih se već mogu pronaći ovdje:

http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/strucna-praksa/dokumenti-i-obrasci/2018-2019/

(stranicu postupno ažuriramo s novim podacima i dokumentima).

Između ostalog, moguće koristan dodatni alat je tzv. "EK kalkulator", koji omogućuje izračun trajanja mobilnosti sukladno pravilima Europske komisije, a koji smo obvezni primjenjivati u provedbi ovog programa.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic