Objavljeno: 6. 7. 2017. u 08:13
Danijela Vnučec Grdović

Kandidati i sastavnice imaju mogućnost žalbe u roku od 5 radnih dana (iznimno zbog državnog praznika i spajanja) od objave prijedloga rang-lista. Žalbe se šalju na staff@unizg.hr i na kontakte za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici.

Mole se kandidati da se prije slanja žalbe obrate kontaktima za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici i upoznaju s internom rang-listom koju je svaka od sastavnica dostavila na natječaj.

Nakon roka za žalbe Povjerenstvo za odabir zaposlenika i studenata u programima mobilnosti razmotrit će eventualne žalbe te na sveučilišnim stranicama objaviti konačne rezultate. Na konačne rang-liste ne postoji mogućnost pritužbe.

Detaljne informacije su na stranicama Sveučilišta

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/rezultati-natjecaja-za-akademsku-mobilnost-u-2017-godini-drugi-krug/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic