Objavljeno: 14. 2. 2017. u 13:54
Danijela Vnučec Grdović

Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2017./2018. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih ili diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru 2017./2018. na partnerskom sveučilištu York University (Kanada)
Rok za prijave: 1. ožujka 2017.

Natječaj - York University

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, diplomskih ili postdiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru 2017./2018. na partnerskom sveučilištu University of New Mexico (SAD)
Rok za prijave: 1. ožujka 2017.

Natječaj - University of New Mexico

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru 2017./2018. na partnerskom sveučilištu National Cheng Kung University (Tajvan)
Rok za prijave: 6. ožujka 2017.

Natječaj - National Cheng Kung University  

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih ili diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru 2017./18.  na partnerskom sveučilištu National Sun Yat-sen University (Taiwan). 
Rok za prijave: 12. ožujak 2017.

Natječaj - National Sun Yat-sen University 

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih ili diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru 2017./18.  na partnerskom sveučilištu Chuo University (Japan). 
Rok prijave: 6. ožujka 2017.

Natječaj - Chuo University

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS