Objavljeno: 29. 11. 2016. u 08:44
Danijela Vnučec Grdović
Erasmus+ praksa, 2016/17, 1. i 2....

Objavljeni su Zajednički Rezultati 1. i 2. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2016./17.

Rezultati se nalaze na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/rezultati-natjecaja-za-mobilnost-studenata-u-svrhu-strucne-prakse-erasmus-u-akademskoj-godini-201-6/

Pored ove, još jedna važna obavijest vezana uz ranije spominjani 3. krug Natječaja za Erasmus+ prakse u ak. god. 2016./17.:

Zbog nedostatka financijskih sredstava kao i iz tehničkih razloga neće biti moguće otvoriti 3. krug  Natječaja u prosincu 2016. Ovisno o raspoloživim sredstvima, Natječaj bi eventualno kasnije mogao biti ponovno otvoren.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS