Objavljeno: 15. 7. 2016. u 07:31
Danijela Vnučec Grdović

Sveučilište u Zagrebu objavljuje rezultate Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2016./2017. unutar programskih zemalja (KA103) za aktivnosti:

 

Prijave za kombiniranu aktivnost podučavanja i osposobljavanja uključene su u listu rezultata za aktivnost podučavanja (STA).

Eventualne žalbe na prijedlog rang-lista molimo dostaviti zaključno s utorkom 28. lipnja 2016. Žalbe se šalju samo i isključivo na staff@unizg.hr.

Nakon naznačenoga roka za žalbe Sveučilište će razmotriti zaprimljene žalbe te na sveučilišnim stranicama objaviti konačne rezultate. Na konačnu odluku Sveučilišta povodom žalbe ne postoji mogućnost pritužbe.

Mole se svi kandidati i njihove matične sastavnice da se upoznaju s napomenama navedenim u rezultatima te s priloženim Uputama (važni rokovi i za odabrane kandidate i za kandidate na listama čekanja).

 

Upute su dostupne ovdje

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic