Objavljeno: 19. 5. 2016. u 09:56
Danijela Vnučec Grdović
PRODUŽETAK: Erasmus+ praksa, 2015/16,...

Ovim putem javljam da mogućnost prijave na 3. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2015./16. planiramo produžiti do utorka 24.5.2016.

Dakle, mjesta u 3. krugu natječaja za Erasmus+ prakse tijekom ljeta još uvijek ima.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-mobilnost-studenata-u-svrhu-strucne-prakse-erasmus-kljucne-aktivnosti-1-u-akademsko-1/

 

Vezano uz mogućnost prijave na Erasmus+ praksu u 2016./17., zasad samo informativno: otvaranje novog Natječaja se očekuje tijekom lipnja 2016.
Prvenstveno zbog mogućih administrativnih poteškoća vezanih uz potpisivanje ugovora i organizaciju odlaska studenata na praksu tijekom ljeta, predviđeno je da bi najraniji mogući početak Erasmus+ prakse za studente u novoj ak. god. bio od 1.9.2016.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic