Objavljeno: 15. 4. 2016. u 08:47
Uređeno: 15. 4. 2016. u 08:48
Danijela Vnučec Grdović
Prvi rezultati Natječaja Erasmus+ SMS...

Obavještavamo vas da je danas Sveučilište objavilo “Prve rezultate” natječaja za sudjelovanje u Programu ERASMUS+ za STUDENTE - studijski boravak - za ak. godinu 2016./17.

Rezultati se nalaze u tablicama na web stranicama Sveučilišta. Za detalje i postupak vezano za Rezultate Natječaja molimo da pročitate cjelokupan tekst objavljen na web stranicama Sveučilišta: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/

Pojašnjenje raspodjele:

Prva raspodjela financiranih mjesta po sastavnicama temelji se na broju ukupnih mjesta/mjeseci prema odobrenim sredstvima za prethodnu akademsku godinu.

Konačna raspodjela mjesta bit će objavljena u svibnju/lipnju 2016. godine, nakon što Agencija za mobilnost i programe EU donese odluku o dodijeljenim financijskim sredstvima za Sveučilište u Zagrebu.

Pomaci rang lista:

Pomake rang lista radi središnji Ured za međunarodnu suradnju te o pomaku obavještava sastavnicu. Zbog složenosti financija 1 odustanak ne mora značiti automatsko dodjeljivanje stipendije sljedećem studentu i ako je došlo do pomaka rang liste.

„Izjava“ vezano za zero-grant student: nakon što student službeni obrazac s potpisom fakulteta dostavi središnjem Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta, nakon provjere, središnji Ured obavještava sastavnicu te tek temeljem obavijesti sastavnica može nominirati studenta.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic