Objavljeno: 4. 1. 2016. u 08:31
Danijela Vnučec Grdović

Partnersko sveučilište Chuo (Tokio, Japan) poziva strane studente i nastavno osoblje da se prijave za MEXT stipendiju japanske vlade za studijski boravak na diplomskim studijskim programima koji se izvode na sveučilištu Chuo s početkom u rujnu 2016.

Stipendija uključuje: oslobođenje od plaćanja školarine na Sveučilištu Chuo za vrijeme studijskog boravaka, mjesečnu potporu u iznosu 143.000 JPY, te refundaciju putnih troškova. Za stipendiju se mogu natjecati studenti diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu, osobe koje su završili preddiplomske i diplomske studije Sveučilišta u Zagrebu te nastavno osoblje.

Više informacija o stipendiji, uvjeti natječaja te popis potrebne prijavne dokumentacije nalaze se u samom tekstu natječaja.

 

Važno:

  1. Presliku prijavne dokumentacije s nominacijskim pismom dekana sastavnice kandidati moraju izravno poslati e-poštom na Sveučilište Chuo gospođi Keiko Kurita (kurita@tamajs.chuo-u.ac.jp) najkasnije do 8. siječnja 2016.Za sva ostala pitanja molimo zainteresirane da se direktno obrate gospođi Keiko Kurita (kurita@tamajs.chuo-u.ac.jp). 
  2. Molimo zainteresirane studente da se vezano uz upite jave u Ured za međunarodnu suradnju Hrvatskih studija.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic