Objavljeno: 5. 2. 2015. u 09:33
Danijela Vnučec Grdović

Rezultati Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u okviru Programa Erasmus + Ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2014./15. objavljeni su na internet stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, pod rubrikom "Obavijesti za studente", na sljedećoj poveznici:

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/rezultati-natjecaja-za-strucnu-praksu-erasmus-u-akademskoj-godini-201415/

Molimo studente da se pridržavaju uputa objavljenih na poveznici.

VAŽNO:

Odabrani studenti dužni su mjesečno izvještavati svog mentora i/ili ECTS koordinatora na Fakultetu/Akademiji o tijeku stručne prakse. Mjesečno izvješće treba biti napisano na engleskom jeziku, a potpisuju ga student, i mentor na matičnom fakultetu/akademiji. Izvješće u prvoj fazi potpisuju student i mentor u prihvatnoj ustanovi, i zatim se  skenirano  šalje emailom:

a) mentorui/ili ECTS koordinatoru na Fakultetu/Akademiji (pgregoric@hrstud.hr) i

b) Uredu za međunarodnu suradnju u cc: placement@unizg.hr

 

Čestitamo studentima Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu!

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic