Objavljeno: 25. 6. 2014. u 18:29
Uređeno: 25. 6. 2014. u 18:42
Danijela Vnučec Grdović
Objavljeni su rezultati Natječaja za akademsku mobilnost u 2014. g. (drugi krug) za stavke:
b) mobilnost prema visokoškolskim ustanovama u cijelome svijetu (mobilnosti od 1. srpnja do 31. prosinca 2014.)
c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za konferencije).
 
Odbor za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu pregledao je prijave i sastavio privremene rang-liste odobrenih prijava. Rezultati su objavljeni na poveznici: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/.
Kandidati imaju mogućnost žalbe Odboru u roku od 5 dana od objave prijedloga rang-lista. Žalbe se šalju na staff@unizg.hr.
Nakon naznačenoga roka, Odbor će razmotriti eventualne žalbe te objaviti konačne rang-liste na sveučilišnim stranicama u roku od 10 dana. Na konačne rang-liste ne postoji mogućnost žalbe.
Konačne rang-liste i upute za odabrane kandidate i njihove sastavnice bit će objavljene nakon isteka žalbenog roka.
Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS