Objavljeno: 11. 6. 2014. u 13:49
Danijela Vnučec Grdović

Molimo sve odabrane studente da se pridržavaju uputa objavljenih na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Također, molimo da obrate pažnju na potrebne obrasce, uključujući Learning agreement koji mora biti isključivo važeći za ak.godinu 2014./2015.Ukoliko sveučilište na koje studenti u mobilnosti odlaze na studijski boravak iznimno zahtjeva vlastiti obrazac Ugovora o učenju, studenti će do kraja mobilnosti paralelno koristiti oba obrasca.

Ova napomena važna je zbog isplate stipendije od strane Nacionalne agencije.Također molimo studente da se pridržavaju Pravilnika o međunarodnoj mobilnosti i da svakako sukladno svojim nastavnim obavezama u semestru mobilnosti planiraju Ugovore o učenju u dogovoru sa pročelnikom Odjela, a tek onda sa ECTS koordinatorom izv. prof. dr. sc. Danijelom Labašom.

 

Upute studentima odabranima za studentsku razmjenu ak. god. 2014./15. (moguće naknadne nadopune)

Pravila i postupak – povrat dodijeljene/isplaćene financijske potpore/stipendije

Statement of host institution - Confirmation of arrival and departure 2014./15. (bit će dostupno uskoro)

Obrazac Learning agreement - 2014./15.

  1. Learning agreement - prije mobilnosti (before)
  2. Learning agreement - tijekom mobilnosti (during)
  3. Learning agreement - upute

Erasmus+ studentska povelja (bit će dostupno uskoro)

Obrazac - Izjava o odustanku

Obrazac - Izjava o prihvatu ZERO-GRANT statusa

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic