• 2022. Demografski, odgojno-obrazovni i kulturološki aspekti hrvatskoga iseljeništva u Italiji (institucijski projekt).
    ​​​​​​​

  • 2022. Stručna predavanja iz povijesti Domovinskog rata (suradnja na projektu s Hrvatskim memorijalno-dokumentacijskim centrum Domovinskog rata. Financirano od strane Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske).

  • 2022. Identitet i održivost Hrvata od Bara do Herceg Novoga s demografskoga i jezično-kulturološkoga aspekta (Financirano od strane Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske).
     

  • 2022. Hrvatska nastava u inozemstvu – pedagoški i glotodidaktički izazovi (Financirano od strane Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske).
     

  • 2021. Dani domovinskoga odgoja i kulture u iseljeništvu (Financirano od strane Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske).


Obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic