Objavljeno: 16. 5. 2023. u 10:07
Administrator

Drage kolegice i kolege te poštovane profesorice i profesori, 

pozivamo vas na prvi otvoreni susret Čitateljskog kluba studenata FHS-a na kojem će gostovati izv. prof. dr. sc. Julijana Matanović, naša cijenjena i nagrađivana književnica. Susret će se održati u četvrtak, 18. svibnja s početkom u 16 sati, u dvorani Varaždin. 

Kao pripremu za susret možete pročitati zbirku kratkih priča I na početku i na kraju bijaše kava (nagrađena 2014. nagradom Ksaver Šandor Gjalski za najbolju proznu knjigu godine, nagradom Josip i Ivan Kozarac za najbolje prozno djelo godine, nagradom fra Martin Nedić Zaklade Terra Tolis za najbolju knjigu godine i nagradom grada Zagreba 2015.), ali bit će vam zanimljivo i ako ne pročitate knjigu jer će se s profesoricom Matanović u ugodnoj atmosferi povesti razgovor i o njezinu stvaralaštvu te književnosti općenito.

Veselimo se susretu i nadamo se da ćete nam se pridružiti u što većem broju!

Čitateljski klub studenata FHS-a

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS