Objavljeno: 13. 3. 2022. u 11:27
Administrator

Dana 10. i 11. ožujka studenti Fakulteta hrvatskih studija u sklopu terenske nastave iz kolegija Vrjednote hrvatskoga ustavnoga poretka i Državnici XX. stoljeća posjetili su izložbu Hrvatskoga povijesnoga muzeja „Sedamdeset prva“, koja je postavljena u prigodi 50. obljetnice Hrvatskoga proljeća. Kroz postav izložbe proveo ih je jedan od autora, kustos Hrvatskoga povijesnoga muzeja, Mislav Barić, a u pratnji nastavnika Danijela Jurkovića i Wollfya Krašića.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS