Objavljeno: 26. 11. 2021. u 09:43
Administrator

Tradicionalna smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine održava u virtualnom okruženju, a na njoj će se među 34 sastavnice Sveučilišta predstaviti i Fakultet hrvatskih studija. Ovogodišnji moto smotre, koja se održava od 25. do 27. studenoga, je „Klikni s faksom!“, a maturanti i potencijalni budući studenti najvećega hrvatskoga sveučilišta o ponudi fakulteta i studijskim programima mogu doznati više putem mrežne stranice smotra.unizg.hr.

U dane održavanja virtualne Smotre predstavljanja fakulteta i akademija emitirat će se uz potporu Televizije Student, a svi sadržaji ostat će dostupni i nakon dovršetka događaja pa će tako stranica trajno ostati kao središnje mjesto za informiranje budućih studenata i zainteresirane javnosti. Na središnjem mrežnom odredištu Smotre (smotra.unizg.hr), korisnici klikom na logotip željenoga fakulteta pristupaju specifičnoj stranici i prezentaciji toga fakulteta.

Stranica Fakulteta hrvatskih studija za ovogodišnju smotru dostupna je na poveznici smotra.fhs.hr. Na jednostavan i vizualno atraktivan način donosi osnovne informacije o Fakultetu koje su najpotrebnije našim potencijalnim budućim studentima. Svi posjetitelji tako će moći doznati više o samoj instituciji i aktivnostima koje Fakultet provodi, ali i upoznati se s uvjetima upisa na Fakultet,  kao i pregledavati foto i video-galeriju. Svaki od odsjeka Fakulteta hrvatskih studija predstavljen je vlastitom podstranicom kojoj je moguće pristupiti preko naslovne stranice ili izbornika. Pojedinačno predstavljanje odsjeka uključuje video isječak nastavničkoga predstavljanja studijskoga programa i tekstualni sadržaj u koji ulazi predstavljanje odsjeka i aktivnosti, obveznih i izbornih kolegija te ostalih informacija poput mogućnosti zaposlenja nakon dovršetka studija.

Posjeti Smotru, pronađi svoj put!

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic