Objavljeno: 14. 5. 2021. u 14:19
Administrator
Objavljena knjiga dr. sc. Gorana...

MODELI INFORMACIJSKOG OBRAZOVANJA ZA IZGRADNJU DRUŠTVA ZNANJA – Benchmark korisnoga znanja za djelotvornu primjenu u RH i BiH ", autorska je knjiga dr. sc. Gorana Radoša, objavljena 2021. godine.

Autor je objavio sintezu mogućih modela informacijskoga obrazovanja kao hrvatskoga obrazovnoga odgovora na temeljna obilježja i zahtjeve informacijsko – digitalnoga doba kojega determinira globalizacija i umrežavanje, te gospodarstvo utemeljeno na brzoj pribavi podataka i informacija u svrhu dosizanja društva znanja, ali i zastarijevanju informacija i znanja koje su netom prije bili relevantni za postizanje korisnoga znanja kao temelja za optimalno odlučivanje u korist prosperiteta hrvatskoga društva i države.

Knjiga je tiskana uz potporu Erasmus+ Programme of the European Union i izdavača ESCA i nalazi se u fondu Nacionalne i sveučilišne knjižnice i knjižnice Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS