Objavljeno: 1. 1. 2021. u 19:34
Administrator

 

Plaketa Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru profesoru Hrvatiću

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru na prigodnoj svečanosti održanoj 22. prosinca 2020. godine u Mostaru dodijelio je Plaketu za uspješnu suradnju i osobiti doprinos u radu i promicanju Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. sc. Nevenu Hrvatiću s Odsjeka za odgojno-obrazovne znanosti Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru prof. dr. sc. Mario Vasilj u toj je prigodi istaknuo kako je profesor Hrvatić tijekom više od deset godina dao veliki prinos u znanstvenoj djelatnosti provođenjem znanstvenih projekata i organizaciji triju međunarodnih znanstvenih konferencija, nastavi na preddiplomskom i diplomskom studiju pedagogije, gdje je uveo nekoliko novih kolegija i bio mentor više od stotinu studenata u izradi diplomskoga rada te da je godine 2013. inicirao pokretanje prvoga poslijediplomskoga sveučilišnoga doktorskoga studija odgojnih znanosti – pedagogije na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru, koji je prema koncepciji i realizaciji jedan od najboljih u regiji.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS