Objavljeno: 19. 11. 2020. u 11:02
Josip Papak

Počinje nam još jedna Smotra Sveučilišta!

Ovogodišnja se Smotra održava u digitalnom obliku od 19. do 21. do studenoga 2020. na podstranici Smotr@. Smotru možete pratiti i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedln i YouTube). 

Fakultet hrvatskih studija predstavit će se na novoosnovanoj podstranici kojoj možete pristupiti OVDJE.

Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije. Izvodit će se u hibridnom obliku, u kombinaciji objava digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

U dane održavanja virtualne Smotre, predstavljanja fakulteta i akademija emitirat će se online uz potporu Televizije Student. Svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon 21. studenoga 2020. na Smotr@ mrežnoj stranici. Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu službeno započinje u četvrtak 19. studenoga 2020. u 11.15 sati OVDJE.

Program ovogodišnje Smotre možete vidjeti OVDJE.

Ideja je ovogodišnje Smotre učiniti sve informacije vezane uz upise i studiranje na Sveučilištu u Zagrebu stalno dostupnima kako bi svi zainteresirani imali mogućnost pristupiti svim digitalnim sadržajima o studiranju i upisima na Sveučilištu u Zagrebu u svakom trenutku.

Budućim studentima tada će se online obratiti ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras. Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Manifestacija Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove godine obilježava svoju 25. obljetnicu, a prvi se put održava u virtualnom prostoru.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS