Objavljeno: 3. 9. 2020. u 15:21
Uređeno: 9. 9. 2020. u 10:18
Josip Papak
Otvoren upis u program učenja...

Prijavite se na besplatan program učenja korejske kulture i jezika na Fakultetu hrvatskih studija (14.9.-28.12.2020.)-PRIJAVE NA TEČAJ SU ZBOG POPUNJENJA KVOTE I ZAHTJEVA ORGANIZACIJE NASTAVE SUKLADNO EPIDEMOLOŠKIM UVJETIMA  -  ZATVORENE 9.09.2020.!!!!!

 

Otvorene su prijave za upis polaznika na prvi besplatni tečaj učenja korejske kulture i jezika na Fakultetu hrvatskih studija. Program organizira Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Sveučilištem Chung-Ang u Seoulu i Zakladom Instituta kralja Sejonga iz Seoula.

 

ZAHVALJUJEMO NA VELIKOM INTERESU, PRIJAVE NA TEČAJ SU ZBOG POPUNJENJA KVOTE I ZAHTJEVA ORGANIZACIJE NASTAVE SUKLADNO EPIDEMOLOŠKIM UVJETIMA  -  ZATVORENE 9.09.2020.!!!!!!

Tečaj će se održavati od 14. rujna do 28. prosinca 2020. na Fakultetu hrvatskih studija na Kampusu Borongaj.

Tečaj traje 16 tjedana i odvijat će se po četiri školska sata tjedno: ponedjeljkom i srijedom od 10.30 do 12.00 ili utorkom i četvrtkom od 17.00 do 18.30.

Termini su podložni promjeni ovisno o preferencijama polaznika.

Za praćenje nastave potrebno je poznavanje engleskoga jezika.

Po završetku tečaja polaznici će dobiti potvrdu Instituta kralja Sejonga, koja omogućava dobivanje studentskih i radnih viza u Južnoj Koreji.

Zainteresirani se mogu javiti na e-adresu korejskijezik@hrstud.hr ili se izravno prijaviti popunom obrasca na poveznici.

Više informacija nalazi se u privitku.

Udžbenik je dostupan u aplikaciji za prijavu.

 

Fakultet hrvatskih studija 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS