Objavljeno: 3. 7. 2020. u 14:09
Josip Papak

Restoran i caffe bar Borongaj Studentskoga centra u Zagrebu nastavit će s radom do 15. srpnja 2020. godine.

Radno je vrijeme restorana i caffe bara od 7.30 do 14.30 sati. Radno vrijeme restorana možete pronaći na mrežnim stranicama Studentskoga centra u Zagrebu te oglasnim pločama i vratima Fakulteta hrvatskih studija. 

Trenutna ponuda restorana Borongaj sastoji se od raznih pizza, smrznutoga mesnoga i ribljega programa, mliječnih proizvoda, namaza, zapečenih štrukli, hrenovki, salata, priloga, deserta, pića, dodataka jelu, kruha, sendviča i ostalih pekarskih proizvoda. Sukladno dosadašnjoj praksi, jelovnik i cjenik se svakodnevno objavljuje na ulaznim vratima restorana, kao i ispred linije.

Važno je naglasiti kako zbog manjega broja konzumenata (prodanih 30 do 60 obroka dnevno) na liniji se ne nalaze sva topla jela u ponudi, već se neka termički obrađuju po potrebi, s ciljem pružanja kvalitetnijega obroka. Ako u trenutku dolaska u restoran nema određenoga jela iz cjenika na liniji, jelo se može zatražiti i pričekati u prosjeku od pet do sedam minuta.

Studentski se centar u Zagrebu pridržava svih donesenih mjera i uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te će nastaviti djelovati za dobrobit svih studenata. 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS