Objavljeno: 2. 6. 2020. u 11:46
Josip Papak

Nakon dva i pol mjeseca održavanja nastave na daljinu (16.3.–29.5.2020.) u ponedjeljak 1. lipnja 2020. nastava se vratila u predavaonice na Fakultetu hrvatskih studija. Sva predavanja predviđena rasporedom nastave uspješno su održana na zadovoljstvo studenata i nastavnika. Pridržavanje epidemioloških mjera osigurano je dvoranama s označenim mjestima za održavanje razmaka, dezinficijensom za ruke, premještanjem predmeta s dosta studenata u veće predavaonice ili njihovim rastavljanjem u dvije grupe. Studenti su bez poteškoća koristili čitaonicu, knjižnicu, kafeteriju i fotokopirnicu. Nastavnici su u terminima konzultacija primali studente u svojim kabinetima. Nastavnici prijavljuju treći termin u ljetnom roku za održavanje ispita u drugoj polovici srpnja. Menza još ne radi, ali u glavnoj zgradi i u zgradi Knjižnice s aparata su se uzimali napitci i grickalice. Autobusi voze. Prvi dan uspješno je prošao i radujemo se završetku nastave i ljetnomu ispitnomu roku na Fakultetu.

Snimila: Sanja Blažević

 

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS