Objavljeno: 27. 5. 2020. u 10:38
Administrator

Zagrebački električni tramvaj objavio je novi vozni red autobusne linije broj 236. Od 25. svibnja 2020. od Čavićeve ulice do Kampus i obrnuto javni gradski prijevoz vozi svakih dvadeset minuta od 6.50 ujutro do 20.00 navečer. Do ukrcajne postaje na Čavićevoj ulici može se doći tramvajem broj 2 ili 3 ulicom grada Gospića u smjeru Savišća.

S Kvaternikova trga za Trnavu vozi autobus broj 215, koji prolazi blizu Kampusa. S toga se autobusa može sići na postaji Borongajska – Kampus odakle preostaje desetak minuta pješice do Fakulteta ili pričekati autobus broj 236 koji vozi do Fakulteta, ili sići na postaji Lozarinska i pješice pet minuta Savudrijskom ulicom do maloga ulaza u Kampus.

Zemljovid.

215.pdf

236.pdf

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS