Objavljeno: 10. 3. 2020. u 11:00
Administrator

Zbog novih uputa i preporuka u vezi sa širenjem zaraze virusom COVID-19 odgađa se promocija knjige zakazana za 17. ožujka 2020.

Sveučilište u Zagrebu i Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata pozivaju Vas na predstavljanje knjige U zasjedi dezinformacija (Informacijske operacije u medijskom prikazu Domovinskog rata) autora dr. sc. Romana Domovića u utorak, 17. ožujka 2020., u 10 sati, u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14.

Nakon uvodne riječi rektora prof. dr. sc. Damira Borasa, u programu će, uz autora, sudjelovati dr. sc. Ante Nazor, ravnatelj HMDCDR-a, i dr. sc. Ivica Lučić s Hrvatskoga instituta za povijest.

 

Roman Domović "U zasjedi dezinformacija"

Pozivnica

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS