O djelatniku
Ana Petak, mag. psych.
Zvanje:povjera predavanja
Funkcija:Asistent
Lokacija: 206
Konzultacije:

Ponedjeljak: 11:00-12:00h

2. kat, soba 206

 

Telefon:245-7620
Telefon kućni:7620
E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU
Godina diplomiranja:2012.
Na odjelu od:2018.

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Ana Petak rođena je u Varaždinu 1988. godine. 2007. godine je upisala Studij psihologije na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirala 2012. godine s temom Uloga sramežljivosti i emocionalne izražajnosti u sklonosti somatizaciji kod adolescenata. Tijekom studija volontirala je u Udruzi Igra, Centru Uspjeha i Romskom edukacijskom omladinskom centru. Dobitnica je državne stipendije za izvrsnost te dva priznanja za najboljeg studenta završne godine preddiplomskog i diplomskog studija psihologije na FHS. Radila je u osnovnim i srednjim školama kao stručni suradnik psiholog. Zaposlena je na FHS od 2018. godine kao asistent na Odsjeku za psihologiju. Uz izvođenje seminara iz gore navedenih kolegija, sudjeluje i u programu Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkog obrazovanja nastavnika te je Koordinatorica za studente s invalidnošću. Završila je prvi stupanj psihoterapijske edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija te je jedna od karijernih savjetnica u Savjetovalištu FHS. Studentica je poslijediplomskog studija "Prevencijska znanost i studij invaliditeta", smjer Prevencijska znanost, na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
Profesionalni interesi i članstva

Hrvatska psihološka komora

Interesi: mentalno zdravlje, internalizirane poteškoće, djeca i adolescenti

Izabrani projekti

Psihološki i sociološki prediktori dobrobiti u vrijeme i nakon pandemije COVID-19; interdisciplinarni projekt Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

 

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS