Objavljeno: 14. 4. 2015. u 18:15
Uređeno: 14. 4. 2015. u 21:23
Nikolina Pelizotti

Sve ljubitelje kazališne satire, studente i profesore Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, ali i ostale, pozivamo na zajednički odlazak u kazalište Kerempuh. „Cassius“ vas vodi na predstavu Made in Hrvatska koja se održava 30. travnja.

Cijena ulaznice je 35 kn po osobi, a mjesta su ograničena. Prijaviti se te platiti i preuzeti kartu možete do 25. travnja. Prijave primamo isključivo putem elektroničke pošte na dskcassius@gmail.com ili porukom na Facebook stranici. Također, ondje nam se možete obratiti za sve ostale informacije i upite. Veselimo se odazivu i zajedničkom posjetu Kerempuhu.

Idemo u kazalište! :)

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS