Objavljeno: 19. 3. 2015. u 19:21
Uređeno: 8. 4. 2015. u 16:15
Nikolina Pelizotti

Drage studentice i studenti Hrvatskih studija!

Pozivamo vas da prijavite teme svojih radova za objavu u sedmom broju časopisa Društva studenata kroatologije „Cassius“. Časopis je osmišljen kao znanstveno-popularni časopis, a tema broja koji slijedi je hrvatska mitologija. Ovim vas putem potičemo na istraživanje spomenute teme, na pisanje radova o predajama o vilama, vješticama, moru, morskim bićima,..., te o njihovom mjestu i položaju u svakodnevici hrvatske kulture.

Također, časopis sadrži rubrike vezane uz jezik, književnost, umjetnost, sve ono što čini hrvatsku kulturu.

Veselimo se svim prijavama i očekujemo dinamičnu i konstruktivnu suradnju!

Rok za prijavu tema: 15.4.2015.

Rok za predaju radova: 1.6.2015.

Sva pitanja i nedoumice možete uputiti na adresu e-pošte: urednistvo.cassius@gmail.com

Prijavnica

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS