O nama

Studij sociologije osnovan je 1992. godine i čini jednu od temeljnih disciplina Fakulteta hrvatskih studija. Koncepcija studija sociologije usmjerena je na korištenje socioloških teorija i metodologije društvenih znanosti u razumijevanju društvenih procesa i fenomena u specifičnome kontekstu hrvatskoga društva te komparativno u europskoj i globalnoj perspektivi. Svojim je obrazovnim ishodima studij sociologije usmjeren na osposobljavanje kvalitetnoga sociološkoga istraživačkoga kadra opskrbljenoga profesionalnim istraživačkim i analitičkim vještinama nužnima za produktivan rad u javnom i privatnom sektoru. Prijediplomska i diplomska razina studija sociologije ustrojene su prema suvremenim međunarodnim znanstvenim standardima.


Objavljeno: 5. 6. 2019. u 17:40
Uređeno: 6. 7. 2019. u 12:37
Ivan Perkov
''(Za)zeleni...

Pozivamo Vas na druženje ''(Za)zeleni kampus'' koje će se održati u sklopu 1. Roštilja Hrvatskih studija, ovoga četvrtak 06. 06. 2019. uz popratna događanja od 14h do 18h. ''(Za)zeleni kampus'' je ideja studenata prve godine diplomskog studija, polaznika kolegija ''Društveno odgovorno djelovanje'' čiji su nositelji prof. dr. Renato Matić i Ivan Perkov, mag.soc. uz suradnika na kolegiju Erika Brezovca, mag. soc. Na druženju će nam se pridružiti prof. Puđak i prof. Perkov  te će s nama podijeliti razmišljanja o ''Ekološkoj održivosti'' iz sociološke perspektive.

Program:

Otvorena tribina 14:30 h

Sudionici:

doc. dr. sc. Jelena Puđak,

Ivan Perkov, mag. soc

Erik Brezovec, mag. soc.

Predstavnik Udruge ''Eko Zagreb''

Čišćenje Kampusa 14h-18h

 

Organizira: Studentski tim ZaZelenimo Kampus

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic