Objavljeno: 3. 11. 2021. u 16:33
Petar Šarić

Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija Fakulteta hrvatskih studija

Sveučilišta u Zagrebu Borongajska cesta 83d 10000 Zagreb

 

Na temelju članka 5. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, Povjerenstvo za izbor studentskog pravobranitelja i zamjenika studentskog pravobranitelja na Fakultetu hrvatskih studija u ak. god. 2021./2022. koje je definirao Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija, nakon provedenog natječaja u kojem su zaprimljene tri kandidature, dvije za zamjenika studentskog pravobranitelja (univ. bacc. psych. Marin Kafadar, Lucija Pušonjić) i jedna za studentskog pravobranitelja (univ. bacc. hist. et croat. Ana Tušek) i nakon izvedbe izbornog postupka koji se sastojao od analize tražene dokumentacije i razgovora sa svim kandidatima definiralo je izvještaj i zaključak temeljem kojeg je sastavljen prijedlog Rezultata izbora studentskog pravobranitelja i zamjenika studentskog pravobranitelja koji je Studentski zbor na sjednici koja je održana 3. studenog 2021. razmotrio i prihvatio.

 

Rezultati izbora studentskog pravobranitelja i zamjenika studentskog pravobranitelja

 

 

 

·         na mjesto zamjenika Studentske pravobranitelja bira se Lucija Pušonjić.

 

 

 

·         na mjesto studentskog pravobranitelja bira se univ. bacc. hist. et croat. Ana Tušek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Zagrebu, 3. studenog 2021.

 

predsjednik Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija

Petar Šarić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic