Objavljeno: 31. 5. 2021. u 16:36
Uređeno: 12. 6. 2021. u 18:10
Petar Šarić

NAPOMENA - rok prijave na Natječaj je produljen do 15. lipnja 2021.

Studentski zbor

Fakulteta hrvatskih studija

Sveučilišta u Zagrebu

Borongajska cesta 83d

10000 Zagreb

 

 

NATJEČAJ ZA IZBOR STUDENTSKIH PREDSTAVNIKA U

VIJEĆIMA ODSJEKA FAKULTETA HRVATSKIH STUDIJA

 

Temeljem članka 5. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama i u skladu s člankom 17. Statuta Fakulteta hrvatskih studija, Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija raspisuje natječaj za izbor studentskih predstavnika u vijećima Odsjeka na Fakultetu hrvatskih studija. Rok za prijavu kandidatura je od 31. svibnja 2021. do 9. lipnja 2021. godine nakon čega slijedi izborni postupak koji će biti okončan do kraja lipnja 2021. godine. 

 

U vijeća osam Odsjeka Fakulteta hrvatskih studija bira se po jedan predstavnik studenata svih razina studija. Mogu se kandidirati svi studenti koji imaju status redovnog studenta na Fakultetu hrvatskih studija.

 

Studenti dvopredmetnih studija mogu se prijaviti samo za predstavništvo jednoga Odsjeka kojeg sami odaberu.

 

Prijava mora sadržavati motivacijsko pismo, kratki životopis i potvrdu o redovnom upisu u akademsku godinu 2020./2021.

Prijave je potrebno poslati na szbor.hs@gmail.com. Važno je naglasiti na kojem Odsjeku se želite kandidirati. Ako imate dodatnih upita, možete ih slobodno uputiti na navedenu e-mail adresu.

Mandat studentskih predstavnika, koji će biti izabrani, započinje početkom iduće akademske godine (2021./2022.) i traje dvije godine.

 

Nakon završetka roka za prijavu, prijavljeni kandidati (koji zadovoljavaju uvjete) bit će pozvani na razgovor s Povjerenstvom za izbor studenata predstavnika u vijećima Odsjeka na Fakultetu hrvatskih studija.

 

Članovi Povjerenstva:

 

1. Petar Šarić (predsjednik)

 

2. Stjepan Krovinović

 

3. Marija Barić Đurđević

 

U Zagrebu, 28. svibnja 2021.                                          Predsjednik Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija

Petar Šarić, v. r.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic